Participa

El disseny de les actuacions del futur Parc Marítim l’Arenal porta aparellat un pla de participació per tal d’aconseguir una visió conjunta sobre l’espai, es tracta d’un procés dirigit per un equip multidisciplinar que es desenvolupa a través de les següents activitats:

  • Enquesta: emplena-la contestant unes senzilles preguntes sobre la teua percepció de l’Arenal i fes les teues propostes de millora de l’àrea. Participa en format digital o en paper en l’Ajuntament.
  • L’Arenal al carrer: a través d’una exposició itinerant treballarem amb vosaltres aspectes tant de diagnosi de l’estat actual com de realització-prioritizació de propostes en els diversos panells temàtics. Un poc més avall tens el cartell amb les dates i espais on tindran lloc aquests encontres.
  • L’Arenal a casa: l’equip redactor contarà a través de la televisió local les diverses propostes per al parc
  • L’Arenal al web: en l’apartat PROPOSTES podràs trobar informació sobre els tres eixos de propostes del Parc Marítim l’Arenal. Aquest espai anirà actualitzant-se amb la redacció del projecte.
  • Bústia de suggeriments. A l’apartat de contacte d’aquesta web pots trobar la finestra des d’on recollir qualsevol idea o aportació que desitges. També pots escriure’ns directament a: parcarenal@particip.es

Comptem amb la teua col·laboració!